Zorg Totaalplan pakket aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u Zorg Totaalplan vrijblijvend aanvragen. Na uw aanvraag krijgt u zo snel mogelijk toegang tot het Zorg Totaalplan. Vanaf dit moment heeft u 14 dagen de tijd om Zorg Totaalplan vrijblijvend te testen. Mocht u langer de tijd nodig hebben om te testen, vermeld dit dan in het formulier, of neem contact met ons op.

Na deze periode kunt u alsnog besluiten om geen abonnement af te sluiten, maar we zijn er van overtuigd dat u na deze periode niet meer terug wilt!

Uiteraard kan het zijn dat uw wensen niet aansluiten bij een van onze pakketten. Zorg Totaalplan is een zeer flexibele oplossing en kan op maat worden uitgebreid. Mocht u interesse hebben in Zorg Totaalplan, maar herkent u uw situatie niet in een van de pakketten, dan kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Mocht u opmerkingen of vragen hebben bij een van onderstaande pakketten, dan kunt u die in onderstaande formulier vermelden. We houden dan rekening met uw wensen en nemen zo nodig contact met u op.

Bedrijfsgegevens

Gegevens aanvrager

Pakketkeuze

Referentie

* De door u opgegeven data wordt slechts gebruikt voor het opstellen van een offerte. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden, of voor andere commerciële doeleinden gebruikt.