Overal beschikbaar

Zorg Totaalplan is een webapplicatie en draait op centrale servers. U hoeft dus nooit iets te installeren en kunt altijd en overal bij de gegevens in Zorg Totaalplan via internet. Omdat Zorg Totaalplan volledig gecentraliseerd is, hoeft u nooit een update te installeren of een back-up te maken: dat wordt voor u gedaan.

Workflow

Zorg Totaalplan is opgebouwd rond dossiers en formulieren, vergelijkbaar met een normale ordner. Voor elke cliënt houdt u map, oftewel een dossier bij. Aan dit dossier kunt u formulieren toevoegen waarin u notitie maakt van bijzonderheden, voorgeschreven medicatie noteert, medicatie afvinkt, extra bestanden opslaat of vrije notities maakt. Extra formulieren kunnen op uw verzoek worden toegevoegd, eventueel op basis van bestaande papieren formulieren. Zorg Totaalplan komt met een aantal standaardformulieren, maar uw eigen formulieren kunnen ook gedigitaliseerd worden.

Cliënten en groepen

Cliënten kunnen georganiseerd worden in groepen. U kunt formulieren opnemen in het zogenaamde groepsdossier. Dit wil zeggen dat de formulieren automatisch opgenomen worden in alle individuele dossiers. Handig voor situaties waarin u regelmatig notities in meerdere dossiers wilt laten opnemen.

Privacy en toegangsbeheer

Zorg Totaalplan biedt u de mogelijkheid om meerdere gebruikeraccounts aan te maken voor uw medewerkers. U kunt zelf bepalen welke rollen u in uw organisatie kent en welk toegangsniveau uw medewerkers moeten hebben in Zorg Totaalplan. Ook kunt u cliënten aan medewerkers koppelen, zodat iedereen alleen datgene ziet wat voor hem of haar relevant is.

Veiligheid en zekerheid

Zorg Totaalplan is bovenal veilig. Alle informatie wordt verzonden over een verbinding die beveiligd is met SSL, dit is dezelfde technologie als de banken in Nederland gebruiken voor het telebankieren. De centrale opslag voorkomt dat u papieren of USB-sticks met gevoelige informatie kunt kwijtraken. Daarnaast wordt alle informatie opgeslagen op servers op verschillende locaties in Nederland, die fysiek beveiligd zijn.

Meer weten?

Het is mogelijk om Zorg Totaalplan 14 dagen te proberen en te kijken of het aansluit bij uw wensen. Vraag hiervoor een pakket aan, of neem contact met ons op.